. . . . . . . Vi bruger Teigar Rideudstyr

. . . . . . . Vi bruger Teigar Rideudstyr

Om os

Hvem er vi
Vi er en familie på syv, som består af:

Gunnar Hafdal

Gunnar og Ljósvaki. Hedeland 2001.

Gunnar er født på en gård i Nordisland. Han har altid været interesseret i heste og sammen med sine brødre, har han redet, fra han var lille. Tre af dem arbejder nu som professionelle beridere, mens én af dem avler og rider sine egne heste. Da vi flyttede til Danmark i 2000 , valgte Gunnar udelukkende at arbejde med heste. Gunnar har stor erfaring i at vise heste til kåring og har redet flere heste i første klasse bl.a. Venus fra Múla (B: 7,75, Rid: 8,25), Rán fra Bjørnhøj (B: 7,76, Rid: 8,45), Píla fra Gultentorp (B: 8,24, Rid: 8,11) og Nett fra Ey (B: 8,09, Rid: 8,00). Ligeledes kan han godt lide at deltage i konkurrencer og har bl.a. opnået at ride A-finale til VM i 5.1.

Sigrún Erlingsdottir

Sigrún og Ás. Landsmót 1998.

Sigrún har også haft med heste at gøre hele sit liv. Hun er født i Reykjavik. Hendes far og mor er velkendte indenfor hesteverdenen på Island. Sigrúns far var redaktør for Eidfaxi igennem mange år og hendes mor er uddannet rideinstruktør og medlem af Félag Tamningamanna (B-eksamen). Hun er uddannet psykolog. Selv om Sigrún ikke er professionel har hun redet få hopper til kåring og klaret sig godt. Hun har bl.a. vist to 4-gænger hopper; Depla fra Henne (B. 7,61, rid: 8,00) og Þreifing fra Glæsibæ (B: 8,04, Rid: 7,89). Sigrún har redet mange stævner og har bl.a. redet A-finale i T.1. til Landsmót.

Erlingur Þor

Erlingur på þræsing i Island 2006. Þræsing er selvfølelig en godt kåret hoppe. Hun er efter Hrafn fra Holtsmula.

Erlingur er født i 1995. Han ejer selv en hest, som står på Island. Den fik han i gave, da han var meget lille. Han er ikke helt så hestetosset, som mor og far kunne ønske sig. Han kan godt ride men har ikke stor lyst til det. Han siger, at man ikke skal ride i Danmark, og rider derfor mest, når han er på besøg hos bedstemor i Island.

Sólrún Sif

Sólrún er født i Danmark og er næsten pære jydsk. Hun er født i 2001. Hun rider en gang i mellem, når tiden og lyseten melder sig.

Sigurður Flosi

Sigurður Flosi er født i Danmark i 2007. Han nyder at være sammen med os i stalden, køre sin traktor og fodre. Han vil gerne ride på Kjarni især hvis det giver en tur i skoven.

Kilja
Det sidste medlem af familien er hunden Kilja. En robust hund som fungerer som en dejlig familie hund, samtidig med at hun passer på os alle sammen.

Sólrún og Djákni, Erlingur og hundehvalp og Sigrún for meget længe siden.

Sigrun & Gunnar - Tjele Skovej 4, 8830 Tjele